Pages

Saturday, January 14, 2012

Legend of zelda skyword sword avsnitt 1

Så jag har köpt det Legend of zelda skyword sword jag köpte det för 236 kr för det var rea och rabatt. 
Jag spelat det awesome spelet som heter Legend of zelda skyword sword ett väldigt bra spel jag inte kommer långt i spelet men jag har spelet spelet över 6 timmar och inte ens 10 %. spelet är så roligt att flyga var väldigt svårt men när jag lärde mig att flyga då flög som en elite.

Friday, January 13, 2012

Prince of tennis episode 2

Jag har just sett den här sköna episod av Prince of tennis episoden var häftigt. De visade det verkliga kraften i högstadiet elever och se vad de försöker göra genom att bjuda in alla mellanstadiet elever till lägret. Jag hoppas du gillade episoden här länken för dig ladda ner om du inte har sett den.


john cena
Tryck på bilden för att ladda ner. 


Yay han är här. 

 Momo vs högstadiet eleven awesome den här killen kan lyfta 1 ton stenar. Den här styrkan finns bara i anime det finns bara personer som har lyft 500 kr på riktigt.

 Vilken match det här kommer vara alltså fan va konstigt hur kan han vinna en tennis match bara med det där

Jag älskar han han är så awesome ryoma är så cool hihiihihi..



Thursday, January 12, 2012

Darker than black awesome anime..

Mörkare än svart börjar med en mycket intressant premiss. För tio år sedan dök en kaotisk och onormala området som kallas "Hell 's Gate" i Tokyo. Stjärnor försvann och ersattes av falska stjärnor och varelser som kallas Entreprenörer också uppstått på samma gång. Varje entreprenör har en motsvarande falsk stjärna. Som ett resultat, orsakar död för dessa varelser som är berövade samvete en stjärna falla från himlen. När Entreprenörer använder sina speciella förmågor motsvarande falska stjärnan vibrerar. Eftersom serien går på det är visat att efter en entreprenör använder sina befogenheter han eller hon psykiskt är tvungen att avsluta sin del av avtalet som tar formen av allt från rökning till kyssa ens öronmärkning sidor i böckerna.