Pages

Sunday, January 15, 2012

Amaenaideyo! är klar...

Hatanaka Ikkoen 16-årig pojke, är ett första året praktikant på Saienji buddhistiskatemplet. Han sändes dit av sina föräldrar för att utbildas av sin mormor, den SaienjiPriestessVid templet han befinner sig omgiven av vackra kvinnliga prästinnor-i-utbildning. På att se en tjej naken, har Ikko förmågan att förvandlas till en super-munk, som utför massiva exorcismer för det goda i templet.

Vänster till höger:

Ikkou Satonaka, 16 år, första året buddhistisk munk praktikant. Secret power:förvandlas till super-munk som kan massa exorcismer ... när de utsätts för en helt eller nästan helt naken kvinna.

Joutono Kawahara, ålder?, Ikkou farmor, höga (och tydligen enda) prästinna i templet, också vice princip i gymnasiet deltog de ​​äldre deltagarna.

Haruka Amanagawa, ålder 17, andra året praktikant. Inofficiell ledare förpraktikanter. Snarare sorglös och lite "befriade" för någon som kallar sig enprästinna.

Chitose Nanbu, 15 år, första året praktikant. (Mycket) småstad tjej, gillarskräckfilmer. Naturligtvis är en rödhårig, hon är bosatt (mild) tsundere som inte kommer att erkänna för sig själv att hon verkligen gillar Ikkou. Ständigt och ofrivilligtförlorar hennes kläder för att power-up Ikkou. Förmodligen har den mest uppriktigasamtal av dem alla.

Hinata Sugai, 14 år, pre-praktikant. Yngre syster till Sakura. Resident semi-autistiskgeni, förstås. Ses här utan hennes husdjur flam-andning demon, ungefär storlekenav en liten bobblehead figur.

Sumi Iuina, 16 år, första året praktikant. Söt tjej, har makt över och empati med djursprit.

Sakura Sugai, 16 år, andra året praktikant. Hemliga liv som online "Dr.Sakura" där hon delar ut råd (ofta missbruk) till förlorarna som skriver henne med sina problem.

Yuuko Atouda, 15 år, första året praktikant. Fysisk skicklig, den stora ätare, Yuritendenser, mer smutsigt sinnad än Haruka, och vansinnigt avundsjuk på de andra flickorna "större bröst. Övergripande ansvaret för Chitose förlust av kläder.


Story6 / 10Amaenaideyo är din kör från bruket harem anime, med en hake ...Den harem består av 6 (7 i Amaenaideyo Katsu) nunnor / munkar och en mycket perversa kille. Gå inte in i någon harem anime väntar en banbrytande historia, leda till att du nästan aldrig hittar det. Men med tanke på anime gör ett hyggligt jobb med att utveckla huvudpersonerna gör det bättre än de flesta, även om det bara verkar spendera mindre tid på andra tecken. Normalt skulle hindra en anime, men för det mesta de alla är inte så långt borta från en anime stereotypen eller annat sätt.
Sammantaget kunde historien vara bättre, men det skulle vara ett hinder för skäl att titta på anime, som är för skratt och en del fan-service. Av denna anledning var jag lite mildare på resultatet.
Tecken7 / 10Huvudpersonen är Ikko, och han är en präst som lever med 6 nunnor. De hamnar oftast upp köra in någon form av okroppsliga ande som har misslyckats med att stiga av olika anledningar. Men som aldrig brukar fungera. Det verkar alltid vara ett problem-barn i mixen. Den Ikko har att driva ut dem. Problemet är, att Ikko är meningslös tills han ser nog hud, och då han går in i en trance och förvandlas till någon sorts supermonk.
Konst8 / 10Den grafiska stilen är bra, även om vissa av karaktärerna ser mycket allmänna, även om vi talar om nunnor här. Jag skulle inte förvänta sig radikal karaktär design med tanke på historien och inställning. Det finns inga gravitation trotsar frisyrer här.Bara kort, medellång och lång. Färgerna är mycket levande och glad som hjälper upprätthålla sin charm. Och karaktären former, även om den inte helt realistiskt, också är inte särskilt tecknad. När det gäller konst, tänk "Tenchi Muyo"!
Det verkar passa komedi / Ecchi tema ganska bra och brösten är inte blåst WAY WAY i proportion som några Ecchi anime. Sammantaget tycker jag att konsten är en annan sak som ger anime sin charm.
Ljud7 / 10Det finns två serier av Amaenaideyo,.. En är "Amaenaideyo" och den andra är "Amaenaideyo Katsu" Eftersom jag inte kan välja att granska en, jag ska bara mosa dem tillsammans Sammantaget bakrund musik, röster och ljudeffekter förbli densamma , men den öppna och stänga teman är lite annorlunda. "Amaenaideyo", var öppnandet catchy, men det avslutande temat var lite svag och forgettable. I "--- Katsu", både öppna och stänga var svaga. Faktum Jag skulle säga att de var den värsta delen av denna serie. Tur att resten av ljudet är bra, och även om mer tecknad än de flesta, passar komedin motivet. Vad röstskådespelare gör bra är dock även om röster är liknande, gör de tecknen tydliga personligheter återspeglas i deras röster. Genom att i mitten av animen, jag visste som talade bygger nästan enbart på hur meningar talades snarare än av planen. Tyvärr har jag hitta en hel del anime på brist i den här avdelningen och bara har mycket olika klingande röster. Det enda de verkade dra detta med var Sakura, och även om hennes personlighet passar, har de inte behöver ta det så långt.
Sammantaget ljudet är bra, det enda undergång är några av de teman.(Obs!. Översynen gjordes tittar på den japanska Subbed versionen)
Glädje8 / 10Det finns en bra mängd fanservice, lite mer än något i stil med "Love Hina". Som en Ecchi visa det lyckas beror på hur mycket fanservice, men det verkar att göra det utan att distrahera dig från den verkliga historien. Även om historien är svag, är det sagt bra och ser mycket värre på papper än mode det genomförs i.Jag fann det mycket mer njutbar som en komedi än de flesta anime, och det kändes som det rann väl genom historien samtidigt som det täcker alla baser en bra Ecchi / komedi borde.Så om du letar efter en anime att bara få dig att skratta, och älskar att se flickorna sätta Beatdown på pervs, du vill förmodligen detta. Det är inget att helt rave om, men jag skulle verkligen knöl det i några av de bättre animen jag har sett.


Watch episodes of Amaenaideyo:
Children nodes

No comments:

Post a Comment