Pages

Friday, December 23, 2011

Junior Selection Camp Arc Av prince of tennis

Så här är det prince of tennis Junior Selection Camp Arc Avsnitt 136-146.
I det här arcen har alla alla gått till ett camp för att delta i en tävling där alla ska tävla om en plats till laget som kommer möta amerikanska laget som har kommit till japan för att möta japans elite. Men under täcket av amerikanska laget finns det något mysko.

Avsnitt 136
Det har börjat alla spelare som deltar i det här.Är här dom ska börja delta i uttagningen och dom som blir tagna får delta i matchen mot det amerikanska laget. Det kommer bli 8 spelare som blir tagna och det är 28 som deltar dom delas upp i 3 grupper och tunnringen kan börja för att vissa vilka som är bäst.  Det är inte vem som vinner men den som är bästa vald för platsen i laget.

Avsnitt 137
Kirahara ska han blivit puttad ner från trappan och och Akira Kamio har blivit anklagad för brottet men som han vet själv är han oskyldig och han nu har ett uppdrag för att hitta den skyldiga och dom andra göra samma sak. 

Avsnitt 138

Som ni vet blev Akihara blev puttad och alla fortfarande letar efter den skyldiga i det  här avsnittet får man reda på vem som gjorde det men ska tyvärr säger jag  inte vem som gjorde det här för det blir för stor spoiler och jag själv hatar det.  Men ändå efter det väljer han att köra en match mot ryoma.  Jag har ingen bild på det men vi forsäter på avsnitt 139.


Avsnitt 139
Sengoku visar sin kraft. Vad har han lärt sig boxning i tennis det visar att avsnittet blir lite annorlunda det blir en match mellan momo och han det är ett bra avsnitt i alla fal vad jag tycker för jag gillar när dom har nya moves haha. 

Avsnitt 140-
Så äntligen är Tezuka Kunimitsu tillbaka jag har längtat att han ska komma tillbaka. Hans skada är läckt och han kan spela igen men som det står på bilden kommer han inte delta i tävlingen och han kommer vara en av tränarna för den här tävlingen. Men ändå om han ska vara det är alla inte säkra att dom kan lita att han är tilrekligt bra för att vara tränaren så dom vill testa han.

Avsnitt -141
Det här är en timmes avsnitt alltså två avsnittet i ett 140-141 så den andra delen som är avsnitt 141 så är det The Ultimate Showdown Atobe vs Sanada det här är en match du måste se dom är verkligen bra spelare så har dom typ aldrig möt varandra i men match dom äger alltså det här är en av dom bästa tennis matcherna jag har set bättre än på riktigt hihi

Avsnitt 142
Vem har vi här en kille från usa Kevin Smith om man kommer ihåg efternamnet då vet man vem den här pojken är för vi vet redan  vem hans pappa är. Jag själv visste inte vem han var till jag hörde att ryomas pappa vad konektad till den här pojken och jag förstod allt det var ganska lät att komma på men man behövde den lilla detaljen för att vet det. Han har kommit till usa för att leta efter ryoma och vinna mot men innan det vill han möta alla lag så han åker runt och letar efter starka spelare. 

Avsnitt 143
Ryoma vs Tezuka  dom möter varandra igen Tezuka  vill välja ryoma till deltagarna men tills ryoma visar att han vill vara med inte bara struntar i det och inte visar det kommer han inte välja han. Men det var inte mycket som hände i det här avsnittet. Det ända ända som hände är att Akutsu  letar efter kevin för att krossa han men hittar han ej.

Avsnitt 144
Alla deltagare har blivit valda här har du alla men varför inte ryoma har han inte visat att han vill var med eller har Tezuka en plan för att få honom med. Inget mer hände. eller något hände och jag kommer inte ihåg.. Det handlar mest om kevin är arg för han hittar inte ryoma och han vill möta honom i en match. Men istället möter Akutsu honom och ryoma kommer i slutet.

Avsnitt 145
Ryoma möter äntligen kevin efter Akutsu har förlorat svårt. Men Tezuka stoppar honom och slår han epic. kevin får reda att ryoma inte ska vara med i matchen och han blir väldigt arg och tänker varför är han här för ryoma var den ända anledningen att han kom till Japan.

Avsnitt 146
Dom presenterar äntligen gänget det här gänget dom kommer möta i matchen. Inget mer får du veta den här arcen är över nu. 

Tack för ni läste..

No comments:

Post a Comment