Pages

Monday, January 16, 2012

Aishiteruze Baby klar awesome anime..

Ingen åtgärd ... Inget blod ... Inga Ecchi eller fanservice ... Inga politik ... Inga mysterium ... Hur kunde denna anime räkna med att komma någonstans? Vad kan det ge möjligen? Markera det som ett stort misslyckande och gå vidare eller hur?
Om någon läser detta skulle göra att du skulle göra ett stort misstag. Allt detta anime behov är leende av en förtvivlad barn att helt fånga dig och tar dig med på en fantastisk resa. Jag bryr mig inte hur blodig eller episka du som din genomsnittliga anime vara, om du är ärlig mot dig själv, och åtminstone delvis mänsklig, kommer du att bli rörd av Aishiteruze Baby. Ge det en chans.

Story - 10
Från den första episoden det är klart exakt hur berättelsen är tänkt att spela ut och trogen dina förhoppningar, det gör det. En söt och gripande historia som griper tag i dina känslomässiga från första gången du ser Yuzuyu, och låter dem inte gå förrän långt efter du är klar animen. Det handlar i ganska mogen teman med stalkers, missbrukare, och den känslomässiga trauman som drabbar en oskyldig och charmig barn övergivits av sin mor. Räkna inte med något för att få ditt adrenalin att pumpa ur ren awesomeness. Det är inte den typen av berättelse. Det är styrka är subtil.

Konst - 8
Föga förvånande är konsten inte den starka punkten Aishiteruze Baby. Stilen av karaktär konst är bra, Kokoro är en av de mest attraktiva honorna jag någonsin sett i en anime. Det faktum att många av karaktärerna ser påtagligt lika, kanske till den grad av förvirring, ger sin klass ner.

Sound - 8    OP är vacker, och karaktär röster är stora. Lite om några ljudeffekter, men detta är egentligen inte en anime som behöver dem. Yuzuyu röst i synnerhet är ofta väldigt söt och inte på ett irriterande sätt, men det finns några sällsynta fall där det låter falskt.Karaktär - 10
Aishiteruze Babys starkaste punkt är karaktärerna i den. Du kommer att tro att varje karaktär är baserad bort av någon i verkliga livet, det finns inte en cookie cutter tecken i hela partiet. Yuzuyu är den sötaste barn någonsin, är Kippei den typ av kille som de flesta män skulle vilja vara. Kokoro är i en klass för hennes eget. Jag har sett långt över hundra animes nu och Kokoro är den enda karaktären jag har blivit förälskad i. Naturligtvis denna åsikt är definitivt företräde på grund. Vissa killar kan hitta den tysta, utåt starka, men invärtes som vill skydda egenskaper Kokoro att vara ointressant. Det finns några konstiga människor där ute ...



Glädje - 10
Tja den lyckliga glöden som kommer med en bra historia och bra karaktärer är definitivt här. Smile, torka bort några mjuka tårar som smyger ut, och tänka en stund på hur resten av historien kunde ha spelat ut. Å ja det var bra.

Totalt - 10                                                                                                                                                

No comments:

Post a Comment