Pages

Friday, January 20, 2012

Kurokami avsnitt 7 "Kuro's Past"

Oj vad som händer mer döda det börjar med att vi ser massa döda och den blonda killen som försöker hitta kuro är den sim hittar allt sen börjar han prata igen att med kuro kommer ingen stoppa han det kan bli lite irriterande ibland är hon verkligen så stark. Nu får vi också reda på att att dom veta var keita och kuro är på väg och dom följer dom. Dom fick reda på det när dom avlyssnade ett samtal på deras telefon. 



När dom är framme till flygplatsen träffar dom 2 st nya personer en terra och hans partner och hon är ett terramaster alltså hon har mer är 70% kraft och sen börjar dom prata och vi får reda om kuros förflutna som är ganska brutalt alla i hennes familj blev mördad och hennes bror är den som gjorde det och hon kunde inte göra något om det och hon lovade sig själv att fråga sin bror varför han döda alla eller döda han om hon får inget svar eller om hon måste.

Sen kommer hidan den blonda killen som försöker fånga kuro och matchen börjar dom bråkar som fan men han är stark för stark och dom kan inte göra något åt det för han är bara en sub och han är väldigt svag keita försöker göra allt han kan men inget händer men då kommer dom 2 personerna dom träffa förut och räddar dom och dom är verkligen mer starkare än keita och kuro och hidan flyr och dödar sin hjälp reda för han är så arg.

Efter det säger keita till kuro att hon får gråta om hon ville för att hennes familj vad också död som keitas är eller typ för keita för han vet inte vem hans mamma är och då säger han att han kommer låta va med henne i ett kontrakt ändå om han bara är en sub och det var slut på avsnittet och nu är det dags för nästa avsnitt.

Jag ska försöka göra det bättre med namn för jag säg typ bara han och hon...

No comments:

Post a Comment