Pages

Saturday, December 24, 2011

God Jul!!!!

Det är det ända jag kan säga just nu God Jul!!!! jag har gjort ett post på två dagar jag kommer sätta posts på dom där dagarna. Jag har bara inte haft tid facebook har gjort något sämst på min page.

Friday, December 23, 2011

Junior Selection Camp Arc Av prince of tennis

Så här är det prince of tennis Junior Selection Camp Arc Avsnitt 136-146.
I det här arcen har alla alla gått till ett camp för att delta i en tävling där alla ska tävla om en plats till laget som kommer möta amerikanska laget som har kommit till japan för att möta japans elite. Men under täcket av amerikanska laget finns det något mysko.

Avsnitt 136
Det har börjat alla spelare som deltar i det här.Är här dom ska börja delta i uttagningen och dom som blir tagna får delta i matchen mot det amerikanska laget. Det kommer bli 8 spelare som blir tagna och det är 28 som deltar dom delas upp i 3 grupper och tunnringen kan börja för att vissa vilka som är bäst.  Det är inte vem som vinner men den som är bästa vald för platsen i laget.

Avsnitt 137
Kirahara ska han blivit puttad ner från trappan och och Akira Kamio har blivit anklagad för brottet men som han vet själv är han oskyldig och han nu har ett uppdrag för att hitta den skyldiga och dom andra göra samma sak. 

Thursday, December 22, 2011

Prince of tennis har börjat

Så det har börjat jag har sett över 10 avsnitt idag jag vet man kan se mer på en dag men jag har inte haft tid jag kommer se mer i morgon men vi kan börja att skriva vad som har hänt i animen i 4 olika bilder. Bara 4 avsnitt ska jag vissa idag.

Avsnitt 132
Det här är ett chibi avsnitt ett gulligt och roligt när alla är en familj. Ryoma är med som den äldste sonen, Momoshiro som den yngre dottern (Momoko) och Kaidoh som yngste sonen. Inkluderar även Oishi som mamma (Shuko) Inui somfadern, Fuji och Tezuka som Mormor och morfar och Kikumaru som familjen Cat.

Wednesday, December 21, 2011

Jullov


Så vad har hänt idag. 
Inget faktiskt inget jag är 100 % allvar jag vakna kl.7.15 och man kunde gå till kyrkan om man ville kl 9.50 men jag bestämde jag ville inte så jag har varit inne på habbo och facebook hela dagen annars inget. 
Jag såg en del av drama serien Protect the boss the var det ända jag såg ingen annat jag har gått i genom nästan alla blogar har 15 st kvar men orkar inte mer för idag. 
Jag tänkte jag ska se black butler efter det här inlägget så det blir lite anime innan jag läger mig men nu är det ju jullov så jag kan ju vara vaken men här är min lista på vad jag ska se på för anime. 
Jag har bara fixat måndag - onsdag för nästa vecka för när jag gör en lista vill jag börja på en ny vecka jag kommer nog se att se några avsnitt innan nästa vecka men listan är inte klar.


Måndag
Tisdag
Onsdag
Dears ep 5-7
Baka test 6-8
Setokai 9-11
Dears ep 8-10
Baka test 9-11
Setokai 12-13
Dears ep 11-13
Baka test 12-13

Tuesday, December 20, 2011

Drama + Anime + Dag


Hej jag älskar drama serier. Jag tycker dom är lika bra som anime för dom är från japan eller från Asien och jag älskar allt från Asien. Om du gillar anime kan du gilla det för många anledningar det finns ju anime på egelska men det betyder inte att du är ett fan av var anime kommer ifrån. Men om du gillar drama serier är du ett steg över delen att gillar anime på max drama serier är ju live action av animes eller det finns det jag har har sett två st en vad GTO och den andra har jag glömt namnet. Det finns ouren high school och prince of tennis också jag har börjat på båda men inte sett klart dom har inte haft tid. Det var allt.

Så va har jag gjort idag det är faktiskt inget jag börja men att gå till körskolan kl 7.15 och sen hem sov lite och gick till skolan var där jag gjorde inget till lunch sen träna jag till ett matte prov i matte C jag fick G trodde jag skulle få bättre för jag hade chansen att göra det men gjorde slarv fel som gjorde att jag fick ett G bara. Men jag är fortfarande nöjd. Jag har varit hos min pappa hela dagen men kom hem ungefär nu.

Monday, December 19, 2011

Om jag hade en anime bil

Så vad har hänt idag för mig var det direkt kör skola har samma sak imorgon kl 7.15 så jag måste vakna tidigt igen . Jag kommer vara så himla tröt som jag var idag men det var bara 15 min skola så jag strunta i det men när jag får körkoret skulle jag vilja designa min egen bil det skulle va so roligt att göra här är några designade bilar som jag har visat redan men här är mer.

 Efter alla bilder kommer text


  Efter alla bilder kommer text

Sunday, December 18, 2011

Min dag 19/12/2011

Så vad har hänt idag det är söndag och det betyder det är snart dags för lov men jag måste sova tidigt för jag har körskola imorgon 7:15 jag brukar aldrig sova tidigt för jag sitter hela natten och tittar på anime och jag orkar inte vakna tidigt. Jag vaknar typ 45 minuter innan skolan men jag kommer i tid nästan ibland typ 5 minuter för sent för jag har 30 minuter att göra mig ordning för det tar 15 minuter att gå till skolan. 

Jag skulle vilja ha den här bilen.