Pages

Friday, January 20, 2012

Kurokami avsnitt 8 "The Hiba Clan"

Hinner dom åka med flygplanet till Okinawa eller kommer dom bli fångade.. Yay dom klarade sig men innan. Träffar dom excel och steiner och excel kysser keita och ser ger honom en ring som ger han kraften att dra ut sin terra kraft när han verkligen behöver det men det är svårt och det kräver mycket träning. Äntligen är dom på planet till  Okinawa  och akane är nog lite avundsjuk för excel kysste keita och hon börjar mysa med han när dom sitter bredvid han på planet. Dom pratar hur det var när dom var små och vi ser en flashback. Sen ser vi kuros hund som verkar arg eller hungrig..



Nu är dom äntligen framme händer det saker direkt vi ser nu dom som försöker fånga kuro är också där men fast dom försöker inte fånga kuro just nu och kuro känner att det är något fel med terra kraften i området. Kuro säger att hon har än konstigt känsla men istället för dom ska bry sig börjar dom med att gå ut och gå runt och keita vill hitta en present till hans farfar som dom är på väg att åka till. Akane är lite nervös och kuro får se havet i Okinawa  som inte finns i tokyo och hon tycker det är coolt. Sen är dom framme man får se hela byn och nu träffar dom hans farfar och dom ska förklara allt men det vill inte keita för han tror att det kommer överraska han för mycket men det verkar att han vet allt redan men det säger han inte.

Dom får stanna hur länge dom vill och nu äter dom och Akane vill blir så full för hon dricker lite för mycket sake så det är ganska roligt att se.  Efter dom har ätit ser dom på stjärnorna och nästa dag går dom till stranden och man får se alla i bikini hihi. När dagen är slut och dom är på väg hem blir dom attackerade av 2 terra som skyddar terra stenen som är nytt för mig för det finns mer än en som jag inte visste men dom måste synkronisera men dom nästan dödar keita med att hänga han men nu använder han ringen och det blir ganska coolt men han är en sub så stakars keita. Nu är dom verkligen starkare och booom kuro slår genom ett träd och terra personerna ger upp.

Terra stenarna får vi reda om i nästa scen dom har ett möte om alla terra stenera dom vill förstöra dom och det är därför dom vill ha alla master root för att få hjälp av dom men lurar dom alla det vet jag inte än och vi får nog reda om det senare. Kuro och keita börjar prata om med de två terra om bilden som keita har om sin mamma och nu får vi reda att hon var kanske med i en klan som dödade en hel klan alltså the shigami klanen har nog inte stavat det rätt. Sen går båda terra och dom tror att kuros bror är efter stenarna men det vet vi inte än för vi har knappt sett han.
I slutet av avsnittet ser dom som försöker fånga kuro. Dom ser kuro och keita med en kamera var dom är och det tar slut men vi får se att hidan är också på väg till Okinawa  vad som händer i nästa avsnitt kommer dom fånga kuro eller kommer något bra hända..

No comments:

Post a Comment